Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Києві перевіряють готовність до опалювального сезону
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві перевіряють готовність до опалювального сезону

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак перевірив готовність систем гарячого водопостачання житлового фонду до опалювального сезону

Посадовець проінспектував найбільш проблемні будинки Деснянського району, мешканці яких тривалий час потерпали від незручностей через відсутність гарячої води. Зокрема, йдеться про житлові будинки на вулиці Сабурова та Закревського. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Минулого року під час опалювального сезону на теплотрасах цих будинків в опалювальний сезон виникало до п’ятдесяти аварій. Моніторинг теплових мереж, який було проведено нашими фахівцями, визначив ці ділянки як найбільш проблемні. Заміна окремої ділянки не виправила ситуацію, тому було вирішено повністю перекласти тепломережу», – наголосив Олександр Мазурчак.

На вулиці Закревського тривають завершальні роботи із заміни теплових мереж, згідно з графіком вони мають бути закінчені до 15 жовтня. Наразі чотири будинки вже опалюються, до кінця дня до централізованого опалення буде підключено ще один будинок. З теплом вже і мешканці вулиці Сабурова.

Посадовець наголосив, що упродовж двох років у модернізацію теплових мереж ПАТ «Київенерго» вклало 400 млн грн, що дозволило у рази скоротити кількість аварій та гарантувати стабільність проходження опалювального сезону

Нагадаємо, станом на 10 жовтня, опалюються 189 об’єктів Києва: дитячі садочки, лікарні, школи та інші навчальні заклади, житлові будинки. 

 
Коментарі (0)