Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві реконструюють водопровідну мережу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві реконструюють водопровідну мережу

На Залізничному шосе від б-ра Дружби народів до вул. Чорногорський в Печерському районі в 2018-2022 роках реконструюють водопровідну мережу діаметром 200 мм

На Залізничному шосе від б-ра Дружби народів до вул. Чорногорський в Печерському районі в 2018-2022 роках реконструюють водопровідну мережу діаметром 200 мм. На роботи витратять 12,5 млн гривень.

«Зазначена водопровідна мережа побудована з чавунних труб в 1965 році, яка зараз повністю амортизована і потребує заміни. Реконструкція дозволить попередити негативні наслідки і забезпечити стабільну систему водопостачання і гарантоване пожежогасіння об'єктів існуючої забудови в Печерському районі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що замовником робіт визначено ПрАТ «АК «Київводоканал», який повинен отримати дані для проектування, визначити генеральну підрядну будівельну організацію для виконання робіт, забезпечити в 2018-2020 роках розробку проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Також замовник повинен розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в м.Києві схему організації дорожнього руху та затвердити її в Департаменті транспортної інфраструктури.

При укладанні договору підряду на роботи ПрАТ «АК «Київводоканал» повинен обов'язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт та встановити гарантійний термін експлуатації об'єкта не менше 10 років.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
18 Серпня 2018 p. 20:48
Від кожного багатоквартирного будинку виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. У спекотні дні поливають переважно ввечері. --------------------------------------------А потім "Київводоканал" за цю вилиту на вулицю воду присилає платіжки з грандіозними нарахованими сумами споживачам, які не встановили (за власний рахунок та на свій власний ризик) у своїх квартирах індивідуальні лічильники води.