Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві створять 104 пункти доочистки води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві створять 104 пункти доочистки води

Пункти доочистки та реалізації води будуватимуть в 3 черги: 34 бювети запрацюють у 2012 році, 35 – у 2013-му та 35 – у 2014-му. Розташують їх у безпосередній близькості до бюветів

Будівництво пунктів розливу питної води, обладнаних блочною водоочисною установкою малої продуктивності, буде винесено на перший Київський інвестиційний форум, що відбудеться 29 березня в Києві.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Метою проекту визначено створення мережі пунктів доочистки і реалізації питної води високої якості, у яких буде встановлено систему для ультрафільтрації та зворотного осмосу води.

Планується, що у Києві буде створено 104 такі пункти, і розташують їх у безпосередній близькості до бюветів. Пункти доочистки та реалізації води вводитимуть в експлуатацію в 3 черги: 34 бювети запрацюють у 2012 році, 35 бюветів – у 2013 році та 35 бюветів – у 2014 році. Передбачено, що середній обсяг води з одного бювету поступово збільшиться з існуючих 7 м. куб. на 1 бювет на добу до 8,3 м. куб.

«Важливою складовою проекту будівництва пунктів доочистки та розливу питної води є збереження безкоштовних бюветів, які будуть відремонтовані за кошти інвесторів та доступні всім киянам. Кияни самі зможуть обирати, яку воду споживати: звичайну із бюветів або ту, що пройшла доочистку у відповідних пунктах», – сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Обсяг інвестицій, потрібний для реалізації проекту, сягає 26,4 млн грн. Заплановано, що у разі зацікавленості інвесторів, реалізувати проект планується протягом 2012-2014 років. Очікується, що близько 5% населення Києва буде споживати очищену бюветну воду.

Нагадаємо, Київський інвестиційний форум організований Київською міською державною адміністрацією, Фондом «Ефективне управління» та видавництвом The Financial Times, відбудеться 29 березня 2012 року. Мета проведення Форуму – презентація інвестиційного потенціалу Києва та конкретних проектів. Так, на ньому представлять проект будівництва міжнародного ділового району «Київ-Сіті», проект модернізації мереж водопостачання та водовідведення, будівництво четвертої лінії метрополітену та створення бізнес-парку «Bionic Hill». Крім того, будуть презентовані проекти в галузевих секціях.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)