Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Києві закрили метро через вибухівку
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві закрили метро через вибухівку

Одна зі станцій «Київського метрополітену» була закрита через вибухівку. Там біля входу у чоловіка в рюкзаку вибухнула невідома речовина або предмет. На щастя, від інциденту ніхто не постраждав.

Станція «Арсенальна» закрила свої двері для пасажирів. Там біля входу у чоловіка в рюкзаку вибухнула невідома речовина або предмет, після чого місце події було оточене. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

У повідомленні йдеться, що в результаті інциденту ні сам чоловік, ні перехожі не постраждали. Чоловік пояснив правоохоронцям, що у нього не було жодних поганих намірів, «він хотів захистити батьківщину і взяв це на всякий випадок». Наразі винуватець вибуху знаходиться в райвідділі міліції і дає свідчення. Опитуються свідки. Також експертиза має встановити, що саме було у затриманого в рюкзаку.
 
Раніше з'явилася інформація про закриття станції метро «Арсенальна» в центрі Києва після виявлення підозрілого предмета. Власників кафе і магазинів, які знаходяться поряд, правоохоронці попросили тимчасово закрити заклади.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Глава КМДА незадоволений несанкціонованою торгівлею в метрополітені. На його думку, бабусям, які займаються продажем в метро - там не місце. Якщо начальник «Київського метрополітену» не вирішить цю проблему, йому погрожують звільненням.
 
Коментарі (0)