Рус Укр
ГоловнаКиївські будніУтилізація ТПВУ столиці за свята відсортували та вивезли на переробку близько 250 кубометрів склобою
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці за свята відсортували та вивезли на переробку близько 250 кубометрів склобою

У Києві за свята відсортували та вивезли на переробку близько 250 кубометрів склобою, що на 32% більше, ніж минулого року
У столиці у святкові дні з 31 грудня до 12 січня зібрали у спеціальні контейнери та вивезли на переробку близько 250 кубометрів склобою або 250 тонн. Це на 32% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Тобто в Києві, за рахунок збільшення кількості контейнерів та постійної роботи з мешканцями, зростає кількість відсортованих відходів, які поїхали на переробку, а не завезені на захоронення на полігоні. 
 
Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.
 
Під час новорічних свят кількість відходів зростає, і міські перевізники коригують свої маршрути з урахуванням більших обсягів.
 
У столиці встановлено майже 4 тисячі різного типу контейнерів для роздільного збору відходів – для сухої фракції, окремо для скла, паперу, пластику, для небезпечних і медичних відходів тощо.
 

«За останні 2,5 роки в усіх районах Києва розмістили майже тисячу контейнерів‑дзвіночків: зеленого кольору – для скла, жовтого – для пластику і синього – для паперу. Контейнерів для скла у столиці 448 одиниць. Також відходи скла, склобій, скляні пляшки будь-яких кольорів та видів можна викидати в контейнери‑сітки для сухої фракції відходів, таких у місті встановлено понад 2500 одиниці. За останні 12 днів зібрали та вивезли на переробку майже 250 кубометрів склобою, це приблизно як 12 сміттєвозів. Динаміка порівняно з минулим роком дуже непогана, на 32% більше. Тобто навіть у свята кияни відповідально ставились до сортування і відносили скляну тару в потрібні контейнери», – говориться у повідомлені. 

 
Коментарі (0)