Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ столиці завершують реконструкцію електромереж
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столиці завершують реконструкцію електромереж

У київських приватних секторах Чапаївка та Жуляни завершують роботи з реконструкції електричних мереж. Загальна вартість робіт складає більш ніж 13 млн грн.

У межах столичних приватних секторів Чапаївка та Жуляни відбувається заключна фаза реконструкції електричних мереж 10/0,4 кВ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«До цього часу електричні мережі Чапаївки потребували значного обсягу невідкладних робіт у зв'язку з незадовільним технічним станом. Наразі там вже замінені опори повітряних ліній електропередач 0,4 кВ та прокладено майже 1700 метрів кабельних ліній 10 та 0,4 кВ. Крім того, замінено більше одного кілометру повітряних ліній, на яких замість старого неізольованого дроту монтується сучасний самонесучий ізольований провід. Також у межах приватного сектору встановлено дві комплектні трансформаторні підстанції стовбового типу та здійснено реконструкцію блочної трансформаторної підстанції», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, загальна вартість реконструкції електричного господарства у Чапаївці складає більш 3,5 млн грн.

Окрім того, триває й реконструкція електричних мереж у межах приватного сектору Жуляни.

У «Київенерго» повідомляють, там вже здійснено монтаж СІП та проведена заміна опор більш ніж на 25 км повітряних ліній, зокрема, на вулицях Совській, Повітрофлотській, Комсомольській, Шевченка, Шкільній, Робітничій, Молодіжній, пров. Московському та Котляревському, вул. Медичній, Карла Маркса. Загалом ці роботи будуть виконані на 30 км ліній.

Також, у Жулянах вже реконструйовано більш ніж 4,9 км кабельних ліній номіналом 10 кВ та 0,4 кВ, замінено низку комплектних трансформаторних підстанцій та встановлено нові щоглові трансформаторні підстанції.

Примітно, загалом сумарна вартість робіт у цьому приватному секторі, запланованих на поточний рік, складає більш 9,5 млн грн.

«Реалізація зазначених проектів дозволить вчергове підвищити якість електропостачання двох великих мікрорайонів з приватною забудовою. Безпосередньо для киян ці реконструкції забезпечать стабільність та якість послуг з електропостачання», - наголошують у «Київенерго».

Завершити весь обсяг запланованих заходів у Жулянах та Чапаївці планується до кінця поточного року.

Нагадаємо, у столиці до кінця цього року планують відремонтувати п’ять електропідстанцій та перекласти 20 км електроліній. У «Київенерго» наголошують, що це сприятиме сталому електропостачанню в місті.

 
Коментарі (0)