Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ столичних ЖЕКах відмінили вихідні
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У столичних ЖЕКах відмінили вихідні

Для вчасної компенсації додаткових витрат на оплату житлово-комунальних послуг у зв'язку з їхнім підвищенням, столичні ЖЕКи працюватимуть у вихідні.

Столичні ЖЕКи змінили режим роботи: тепер вони працюватимуть довше і навіть у вихідні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Згідно з повідомленням, нововведення пов’язане з рішенням уряду надати населенню з 1 липня поточного року компенсацію додаткових витрат на оплату комунальних послуг.

«Щоб кожен киянин, який має право на отримання компенсації, зміг вчасно взяти довідку з ЖЕКу для її оформлення, продовжено робочий день працівників житлово-експлуатаційних організацій. Також ЖЕКи прийматимуть киян у суботу і неділю. Таким чином, планується уникнути ажіотажу навколо оформлення компенсації» - пояснив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький.

Зауважимо, з питання призначення компенсації необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації. Право на пільги матимуть сім’ї, якщо їхній середньомісячний сукупний дохід за попередні 6 місяців не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім’ї, яка визначається як сума прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї. Зокрема, для працездатних осіб – 1218 грн, для дітей до 6 років – 1032 грн, для дітей віком від 6 до 18 років – 1286 грн, для осіб, які втратили працездатність – 949 грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  з 1 липня 2014 року в столиці діятимуть нові тарифи на житлово-комунальні послуги. Зокрема, на централізоване опалення (ЦО) та постачання гарячої води, які надаються ПАТ «Київенерго», та на послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення, що надаються ПАТ «АК «Київводоканал».

 
Коментарі (0)