Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУряд збільшив масштаби гарячого «безводдя» у столиці
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Уряд збільшив масштаби гарячого «безводдя» у столиці

У столиці зростає кількість будинків, у яких відключено гаряче водопостачання. Якщо раніше припинення подачі води пов’язували з гідравлічними випробуваннями, то сьогодні це ще і наслідок обмеження урядом газопостачання теплоджерел «Київенерго».

Понад 5 тисяч столичних споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 22 липня 2014 року в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 220 споживачів. Серед них 8 в Голосіївському, 52 в Дарницькому, 87 в Дніпровському, 1 в Печерському, 13 в Подільському, 9 в Солом`янському, 50 в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що внаслідок планових ремонтних робіт в тепловому господарстві тимчасово гарячої води немає у 216 споживачів: 95 в Голосіївському, 35 в Дарницькому, 40 в Дніпровському, 3 в Печерському, 23 в Святошинському, 12 Солом`янському, 8 в Шевченківському районах.

У зв’язку з проведенням реконструкцій відключено 410 споживачів — 31 в Голосіївському, 15 в Дарницькому, 43 в Деснянському, 24 в Оболонському, 35 в Печерському, 2 в Подільському, 252 в Солом`янському, 8 в Шевченківському районах.

Через проведення гідравлічних випробувань тепломереж без гарячого водопостачання перебувають 2775 споживачів: 20 в Голосіївському, 1842 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 858 в Оболонському районах.

У зв’язку із рішенням уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії відключено  1486 споживачів. Серед них 72 в Голосіївському, 2 в Дніпровському, 30 в Оболонському, 4 в Подільському, 7 в Святошинському, 911 в Солом`янському, 513 в Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 12 липня НАК «Нафтогаз України» надіслав доручення про відключення від газопостачання ВАТ «Київенерго» (крім ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, яким споживання обмежено до технологічного мінімуму) та ряду інших підприємств теплокомуненерго, які продовжують накопичувати заборгованість за спожите паливо.

 
Коментарі (0)