Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ ніч з 7 на 8 червня Київводоканал проводитиме промивку мереж
Новини ЖКГ
18 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
14 Березня 2024 p.
13 Березня 2024 p.
12 Березня 2024 p.
08 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В ніч з 7 на 8 червня Київводоканал проводитиме промивку мереж

Згідно з щорічним графіком в ніч з 7 на 8 червня, а саме з 23:00 до 05:00, Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Оболонському районі
Згідно з щорічним графіком в ніч з 7 на 8 червня, а саме з 23:00 до 05:00, Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Оболонському районі. Зокрема, у зону робіт потраплять мережі:
 
проспект Маршала Рокоссовського,
вул. Ю. Кондратюка,
вул. Полярна,
вул. П. Калнишевського, а також по Мінському проспекту, повідомляє прес-служба Київводоканалу.
 
Попередньо здійснюється чистка, мийка та дезінфекція резервуару чистої води №2 на насосній станції «Мінська».
 
Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.
 
Промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах не застоювалась, та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.
 

Як проводять промивку водопровідних мереж та для чого вона потрібна можно дізнатись у нашій статті «Що потрібно знати про промивку водопровідних мереж?» 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
17 Червня 2017 p. 22:29
"Київводоканал" грабує киян ще й наступним способом.-------------------------------------------------Від багатоквартирних будинків виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. Самі двірники багато холодної води виливають для поливу дерев , кущів, газонів та тротуарів. -----------------------------------------------------------------А потім за цю вилиту на вулицю воду платять споживачі, квартири яких не обладнані лічильниками води. --------------------------------------------------------------------У Києві таких будинків безліч, і у кожній є квартири, у яких ще мешканці не встановили собі за свій рахунок лічильники води. І плата за холодну воду їм нараховується не по нормативам, а по так званому "фактичному" споживанню, яке у декілька разів більше нормативного. Тобто, такі квартири оплачують усі поливання дерев та миття тротуарів через вуличні крани, що виходять з будинку.