Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ основному столична вода відповідала нормам - СЕС
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В основному столична вода відповідала нормам - СЕС

За результатами санітарно-хімічних і санітарно-бактеріологічних досліджень питна вода столиці, що подавалась у водопровідну мережу міста протягом жовтня, відповідала в основному нормативам на питну воду.

 Санепідслужба міста Києва в жовтні 2012 року продовжувала санітарний нагляд за станом джерел централізованого водопостачання в місцях розташування водозабірних споруд, ефективністю роботи очисних та знезаражуючих споруд, додержанням оптимальних доз реагентів, що використовуються в процесі водопідготовки, та постійно контролювала якість питної води, що надходила у водопровідну мережу міста. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі обласної СЕС.

Впродовж жовтня цього року лабораторіями санепідслужби було відібрано і досліджено 735 проби води центрального водопостачання із них міською СЕС – 47 проб, з бюветів – 153 проби.

За результатами санітарно-хімічних і санітарно-бактеріологічних досліджень питна вода, що подавалась у водопровідну мережу міста, відповідала в основному нормативам на питну воду. Питна вода була безпечна в епідемічному відношенні, нешкідлива за хімічним складом. В окремих випадках санепідслужбою надавались приписи власникам водопровідних мереж щодо проведення промивки та дезінфекції.

Санепідстанцією постійно контролювались 189 бюветних комплексів, перевірялась якість води в свердловинах, що живлять бювети, і в водорозбірних колонках павільйонів. Для лабораторних досліджень було відібрано 153 проб води. В окремих бюветах, як наслідок недостатнього водорозбору - підвищувались вміст заліза і мутність води. В таких випадках службою експлуатації проводились необхідні санітарно-профілактичні заходи (промивка, дезінфекція водорозбірних колонок).

 
Коментарі (0)