Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїВ Святошинському районі розбушувався колектор
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В Святошинському районі розбушувався колектор

14 серпня близько 8:00 по вул. Зодчих, 26 у Святошинському районі на проїжджій частині стався провал у зв’язку з пошкодженням каналізаційного колектора глибокого залягання.

14 серпня близько 8:00 по вул. Зодчих, 26 у Святошинському районі на проїжджій частині стався провал у зв’язку з пошкодженням каналізаційного колектора глибокого залягання, діаметр якого у місці провалу 1000 мм. Ніхто не постраждав. Виливу стоків на поверхню через аварійну ситуацію не сталося. 

Про це «У.К.» повідомили у пресс-службі  «АК «Київводоканал». 

У зв’язку з аварією рух транспорту по вул. Зодчих повністю перекрито. 

Розмір провалу становить 10 м в діаметрі та глибиною 7 м. У місці пошкодження верхня частина залізобетонного колектора була цілком зруйнована під дією газової корозії і втративши несучу спроможність колектор фактично склався всередину, що і спричинило провал. 

Наразі через завалення колектор не працює. На місці бригади Київводоканалу здійснюють першочергові заходи по локалізації аварії. 

Важкі погодні умови значно ускладнюють роботи.  Проводиться відкачка дощової води з котловану, розбирається завалля. Для відведення стоків з колектора буде встановлено перекачку. Лише після осушення аварійної ділянки колектора буде розпчато роботи з ліквідації пошкодження. 

Водопостачання мешканцям прилеглих районів у зв’язку з аварійною ситуацією припинено не буде. Каналізування району підтримується на належному рівні. 

У 2008 році на цьому ж колекторі за цією ж адресою на проїжджій частині трапилася подібна аварія. Тоді колектор у місці пошкодження відремонтували. 

Колектор по вул. Зодчих вже давно перебуває у списку найбільш аварійних об‘єктів Київводоканалу. Ще у 2008 році його реконструкцію обіцяли профінансувати з бюджету міста, однак на сьогодні кошти і досі не виділено.

 
Коментарі (0)