Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ Теремки-2 повертається гаряча вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В Теремки-2 повертається гаряча вода

У столичний житловий район Теремки-2 сьогодні обіцяють відновити подачу гарячої води. До того ж протягом дня усунуть пошкодження асфальтового покриття по вул. Касіяна, де раніше стався аварія на трубопроводі з витоком теплоносія.

Гаряче водопостачання житлового масиву Теремки-2 планується відновити сьогодні в другій половині дня. У прес-службі ПАТ «Київенерго» зазначають, що аварійним бригадам компанії вдалося ліквідувати експлуатаційне пошкодження ділянки магістрального трубопроводу по вул. Касіяна, яке сталося вчора і спричинило витік теплоносія на поверхню проїзної частини.

«Наразі триває заповнення ділянки теплоносієм. Гаряче водопостачання житмасиву Теремки-2 планується відновити сьогодні в другій половині дня, за умови, якщо не будуть виявлені додаткові пошкодження» - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, внаслідок цього пошкодження тимчасово без ГВП 69 споживачів - 58 житлових будинків, 6 дитсадків, 4 шкіл, 1 лікувальний заклад.

Також в «Київенерго» повідомляють, що протягом дня буде відновлено і асфальтове покриття. Шляхово-експлуатаційне управління Голосіївського району приступає до цих робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, пошкодження магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5 діаметром 500 мм трапилося на вул. Касіяна вчора, 3 вересня,  у зв’язку із високим рівнем зношеності труб.

 
Коментарі (0)