Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВартість столичних квартир зменшиться, - Попов
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Вартість столичних квартир зменшиться, - Попов

Київ вийде на загальне здешевлення житла на 25-30%

Вчора голова КМДА Олександр Попов взяв участь у відкритті виставкового форуму «Доступне житло: від держави для людини, від ідеї до квартири», присвяченого відзначенню річниці Дня Незалежності, інформує КМДА.

«Минулого року Київ досягнув рекордних показників будівництва житла, починаючи з радянських часів, – у столиці зведено 1 млн 500 тис. кв. м. Але у поточному році ми плануємо побити цей рекорд і збудувати ще більше помешкань, у тому числі і за програмою будівництва доступного житла, яку ініціював Президент і підтримав Уряд. Більше того, ми провели зустрічі з нашими будівельними компаніями, які працюють у Києві, і дійшли згоди, що й вони підуть на зменшення вартості квартири за рахунок зменшення собівартості. Таким чином, ми вийдемо на загальне здешевлення житла на 25-30%. Це значно розширить можливості киян, які вже давно чекають на отримання власного житла. Разом з тим, ми дамо старт новому потужному соціальному проекту, а це – нові робочі місця, податки у міський бюджет і, відповідно, ріст економіки столиці», – зауважив Олександр Попов.

Він нагадав, що місто готове надаватиме фінансову допомогу тим киянам, які потребують поліпшення житлових умов та готові взяти учать у програмі «Доступне житло», сплативши з бюджету перший внесок у розмірі 20% вартості житла. Йдеться про допомогу бюджетникам – лікарям, вчителям, іншим категоріям киян, які стоять на черзі.

 
Коментарі (0)