Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Влада думкою багатіє

Надходження в бюджет столиці від проведення Євро-2012 у обсязі 84 млн грн важко назвати успіхом у порівнянні з 17-ти мільярдним річним бюджетом столиці та 14 мільярдами бюджетних гривень, витрачених міською та державною владою на підготовку до чемпіонату.

Надходження в бюджет столиці від проведення Євро-2012 у обсязі 84 млн грн важко назвати успіхом у порівнянні з 17-ти мільярдним річним бюджетом столиці та 14 млрд бюджетних гривень, витрачених міською та державною владою на підготовку до чемпіонату. Про це заявив депутат Київради від фракції «УДАР» Анатолій Коваленко.

«Найбільше дивує той факт, що у рапортах про прибутки міста влада Києва робить наголос на надходженнях від продажу алкогольних та тютюнових ліцензій (49,5 млн грн) та податках від підприємницької діяльності (31,1 млн грн). При цьому замовчується, що ці обсяги лише на 10% перевищили аналогічні надходження до бюджету минулого року за цей же період», – зауважує пан Коваленко.

Читайте також: Життя після «Євро-2012»

За його словами, надходження від туристичного збору під час Чемпіонату склали скромні 3,3 млн грн, що перевищує минулорічний показник аналогічного періоду лише у 1,3 рази.

«Київ для іноземних туристів запам’ятався скоріше як місто дешевого пива та надкоштовних готелів, аніж як історична та культурна столиця Європи з багатовіковою історією, духовними та архітектурними пам’ятками світового значення», – наголосив пан Коваленко.

Читайте також: «Євро-2012»: гроші на вітер

«Зберегти обличчя міста в цій ситуації допомогли самі кияни, вочевидь, всупереч «старанням» влади: усі іноземні вболівальники відзначали ту унікальну атмосферу, яка панувала у ці дні в місті. Іноземці залишилися враженими гостинністю та привітністю українців, – відзначив депутат «УДАРу».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)