Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗа рік Київводоканал придбав понад десяток спецтехніки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

За рік Київводоканал придбав понад десяток спецтехніки

Упродовж 2012 року з метою поступового оновлення транспортного парку спецтехніки ПАТ АК «Київводоканал» було придбано 13 транспортних засобів та механізмів.

Зокрема, гідромашину, екскаватор, міні-навантажувач, три аварійно-відновлювальні та дві ремонтно-відновлювальні машини, - інформує «Україну Коумнальну» прес-служба КМДА.

Крім того, силами «Київводоканалу» здійснено переобладнання та модернізацію десяти транспортних засобів, що дає можливість забезпечити виробничі потреби підприємства і при цьому зекономити на придбанні нової техніки, використовуючи ресурс наявних машин. Також встановлення нового обладнання на аварійно-відновлювальні машини дозволяє оптимізувати роботу техніки та не витрачати зайві паливно-мастильні матеріали.

Більше того, минулого року в управлінні транспорту товариства сформована авторемонтна майстерня для злагодженого та організованого виконання ремонту техніки. Так, протягом 2012 року силами працівників майстерні проведено 347 поточних ремонтів та 542 технічні обслуговування.

Варто зауважити, що подальше успішне використання встановленого в 2011 році автоматизованого комплексу з GPS-моніторингу для чіткого контролю автотранспорту дало змогу в 2012 році зменшити затрати на паливно-мастильні матеріали майже на 1,3 млн грн у порівнянні з попереднім роком.

Крім того, для підвищення ефективності роботи аварійних бригад та техніки, а також аналізу використання палива використовується метод «фотографія робочого дня» за різними видами техніки: баровими установками, екскаваторами, самоскидами, спеціальними автомобілями.

 
Коментарі (0)