Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГСтатистикаЗаборгованість столичних споживачів за тепло вже 5,18 млрд грн.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Заборгованість столичних споживачів за тепло вже 5,18 млрд грн.

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» на 1 лютого 2018 року збільшилась на 466 млн грн до 5,18 млрд грн.
Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» на 1 лютого 2018 року збільшилась на 466 млн грн до 5,18 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду  мають населення і ЖЕО столиці – 2,8 млрд грн (2 млрд грн за опалення, 800 млн грн за гарячу воду) та 800 млн грн відповідно, повідомляє данні прес-служба підприємства.
 
Зросли й борги державного бюджету за опалення та гарячу воду. На 1 лютого 2018 р. борг з компенсації пільг та субсидій за теплоенергію досяг 946 млн грн. Заборгованість організацій, які фінансуються з держбюджету, склала 131,7 млн грн.
 

Найбільш критична ситуація з розрахунками населення та ЖЕО за опалення і гарячу воду в Шевченківському (500 млн грн) та Деснянському (415 млн грн) районах. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Лютого 2018 p. 23:29
"Борги" за комунальні послуги виникають не тому, що громадяни не платять, а тому що надавачі компослуг не зараховють внесену плату. ---------------------------------------------------------------------Наприклад, "Євро-Реконструкція" вже котрий місяць не зараховує внесену ще в серпні плату за гарячу воду. Споживач вніс плату і має чек, але "Євро-Реконструкція" вперто продовжує цю суму у наступних платіжках зазначати як "борг". Неодноразові звернення на "гарячу лінію" кол-центу 15-51 із цього приводу не допомогли... .І таких ошуканих споживачів, мабуть, безліч; і таких шахраюватих компаній, як "Євро-Реконструкція" теж не одна. От вам і відповідь, звідки "борги" за ЖКП. --------------------------------------------------------------Цікаво, що кол-центр замість того, щоб допомогти, пропонує споживачу розшукувати крадія внесеного платежу самостійно...