Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Заміна тепломереж столиці прискорилася
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Заміна тепломереж столиці прискорилася

Передчасний початок опалювального сезону у столиці змусив «Київенерго» та підрядні організації працювати у цілодобовому режимі щодо заміни тепломереж.

Столичні теплоенергетики та підрядні організації, які здійснюють роботи із заміни теплових мереж, працюють цілодобово у декілька змін. Такі заходи зумовлені у зв’язку з передчасним початком опалювального сезону. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Наразі у столиці завершують заміну 35 ділянок тепломереж. Відповідно до попередньо ухвалених графіків, ці роботи планується здійснити до 15 жовтня. У зоні реконструкції тепломереж наразі знаходиться 348 або 2% споживачів (житлових та адміністративних будинків тощо).

У зв’язку з початком опалювального сезону значно раніше календарно встановленого терміну, для забезпечення своєчасного підключення цих споживачів до опалення на цих ділянках тепломереж роботи активізовано. Збільшено, зокрема, кількість залученого персоналу та техніки. На 21 ділянці роботи планується завершити до 1 жовтня, на 14 ділянках – до 10 жовтня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, опалювальний сезон у Києві розпочинається з 30 вересня. Сьогодні керівники теплопостачальних підприємств і організацій розпочинають подачу теплоносія у приміщення пологових будинків, лікувальних установ, дошкільних закладів та навчальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей, а також до соціально-медичних установ, які підпорядковані Департаменту соціальної політики.

 
Коментарі (0)