Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЖитлові будинки Києва обіцяють залишити зі світлом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Житлові будинки Києва обіцяють залишити зі світлом

У «Київенерго» меру Києва дали обіцянку: електроенергію не вимикатимуть у житлових будинках столиці, в установах соціальної інфраструктури та життєзабезпечення міста.

Ситуація з відключеннями електроенергії в Києві не залежить від столичної влади. Проте, у «Київенерго» київського мера запевнили – електроенергію у житлових будинках, в установах соціальної інфраструктури та життєзабезпечення столиці не вимикатимуть. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, повідомляє прес-служба міського голови. 

«Щодо відключень електроенергії, - це залежить не від столичної влади. Наскільки я знаю, «Київенерго» вимушене це робити, оскільки енергії не вистачає. Вимикають світло на деяких підприємствах на короткий час. Але, хочу підкреслити, ми спілкуємося з цього приводу з «Київенерго», і я отримав запевнення, що в помешканнях киян, дитсадках, школах, лікарнях та інших установах соціальної інфраструктури і забезпечення життєдіяльності столиці світло не вимикатимуть», - зазначив Віталій Кличко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці під час можливих відключень електроенергії комунальні та аварійні служби працюватимуть у режимі посиленого реагування. Мова йде про цілодобову комунікацію відповідальних осіб, здатних прийняти необхідні антикризові рішення та організувати процес негайного реагування з моменту відключення електрики.
 
Коментарі (0)