Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБортницьку станцію аерації хочуть підготувати до реконструкції
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Бортницьку станцію аерації хочуть підготувати до реконструкції

Мінрегіон сподівається найближчим часом отримати кредит на реконструкцію Бортницької станції аерації та вже цього року розпочати підготовчі роботи.

Мінрегіон планує вже цього року почати підготовчі роботи щодо реконструкції Бортницької станції аерації. Про це заявив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає прес-служба уряду.

Згідно з повідомленням, найближчим часом на розгляд Кабміну передадуть проект постанови щодо деяких питань виділення коштів у 2015 році для реалізації проекту «Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації».
 
«Ми підійшли до фінальної стадії погоджувальних процедур та вже найближчим часом почнемо підготовчі роботи щодо реконструкції Бортницької станції аерації. Науково-технічна рада Мінрегіону прийняла всі необхідні рішення. Проект пройшов державну експертизу. Ми плануємо розпочати реконструкцію БСА вже у цьому році за рахунок коштів державного бюджету», - заявив Геннадій Зубко 26 лютого в ході зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі.
 
У прес-службі уряду пояснили, що «прийняття відповідних нормативно-правових актів, якими передбачається схвалення проектно-кошторисної вартості проекту та фінансування реконструкції п’ятого пускового комплексу БСА в обсязі 80,5 млн грн, сприятиме залученню кредиту на проведення комплексної реконструкції Бортницької станції аерації в розмірі 1,1 млрд дол. США від Японського агентства міжнародного співробітництва на 40 років під 0,1% з можливістю відтермінування платежів на 10 років. При цьому буде використано супернадійне та новітнє обладнання та технології».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», екс-очільник Мінрегіону Володимир Гройсман влітку 2014 року обіцяв, що до кінця року буде забезпечено підготовку усіх сторін до підписання кредитної угоди між урядами Японії та України для подальшої її ратифікації Верховною Радою України.
 
Коментарі (0)