Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо киян повертається міська електричка
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

До киян повертається міська електричка

Киянам обіцяють повернення міської електрички вже на цьому тижні, а до кінця наступного - повернути на лінії усі потяги, які були зняті з маршруту для проведення ремонтних робіт.

Цього тижня у столиці на лінію вийде частина рухомого складу міської електрички, а до кінця наступного – курсуватимуть усі потяги, які були зняті з маршруту для проведення ремонту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

«Ми вже перерахували кошти «Південно-Західній залізниці» для проведення ремонту рухомого складу. Разом із тим, для подальшої безперебійної роботи міської електрички ми підготували матеріали щодо збільшення асигнувань для погашення існуючої заборгованості перед залізничниками та подали їх на затвердження сесії Київради. Враховуючи, що сесія не відбулася, рішення залишилося неприйнятим», – зазначив заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Він також додав, що надані залізницею на баланс столиці електропоїзди є застарілими та непристосованими для потреб міста. За його словами, це був добрий жест з боку залізничників, проте цей рухомий склад виконав своє завдання на етапі становлення проекту «Міська електричка». Сьогодні Києву необхідний новий, сучасний та комфортний для пасажира електропоїзд, і це є одним із пріоритетних завдань влади в рамках розвитку цього виду транспорту.

Крім того, як повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури, у літній період в експлуатації знаходиться від 8 до 10 складів електропоїздів. Утім розглядається можливість уже у вересні збільшити кількість потягів до 11, що дозволить зменшити інтервал руху в напрямку найбільшого пасажиропотоку. З цією метою КП «Київпастранс» звернулося до ДТГО «Південно-Західна залізниця» з пропозицією розробити графік руху міської електрички з використанням зазначеної кількості рухомого складу.

 
Коментарі (0)