Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни й надалі «вдихатимуть» аромати БСА
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кияни й надалі «вдихатимуть» аромати БСА

У «Київводоканалі» вже не раз наголошували про катастрофічну ситуацію пов’язану зі зношеністю каналізаційної системи та необхідністю модернізації єдиної на весь Київ очисної станції – Бортницької станції аерації.

Бортницьку станцію аерації збудували ще у 1960 роках. Проте жоден з її проектувальників не міг собі навіть уявити, що через кілька десятків років біля неї з’являться житлові багатоповерхівки. Проте зараз, коли, наприклад, вітер починає віяти у бік Харківського масиву, місцеві мешканці не можуть не тільки відкрити кватирки, а й вийти на вулицю через неприємний запах стічних вод.  

У «Київводоканалі» вже не раз наголошували про катастрофічну ситуацію пов’язану зі зношеністю каналізаційної системи та необхідністю модернізації єдиної на весь Київ очисної станції – Бортницької станції аерації.  

Про те, коли нарешті відбудеться модернізація станції, розповів голова правління ПАТ «АК «Київводоканал» Валерій Ченчевий. 

Зараз вирішується питання щодо виділення коштів на проектування першої черги Бортницької станції аерації. Ми кожного тижня зустрічаємося з проектними фірмами, різними організаціями, які пропонують різня технології. І, безумовно, у проекті обов’язково буде вирішено проблему із неприємними запахами. Це вирішується різними шляхами і технологіями. Але це питання буде вирішене обов’язково. 

Крім того, Валерій Ченчевий зазначив, що при реконструкціїї станції будуть задіяні технологіїї накриття і фільтрації. 

«Ми зараз проводимо експерименти з використання мікроорганізмів. Це своя мікробіологічна ефективна технологія, яка теж має право на життя. Як воно буде у завершеному вигляді, зараз сказати ще не можна», - зазначив пан Ченчевий. 

Стосовно того, скільки потрібно часу для того щоб реконструювати станцію аерації, Валерій Ченчевий розповів, що все буде залежати від коштів, виділених на ці потреби. 

«Ми хотіли б це розпочати ще в цьому році. Але все залежить від фінансування. Це може бути 3-5 років. Потрібно близько 4 млрд грн для повної реконструкції Бортницької станції аерації», - поінформував Валерій Ченчевий. 

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)