Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКиївські МАФи заважають комунальникам
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київські МАФи заважають комунальникам

Незважаючи на позитивну динаміку ліквідації столичних МАФів, дані споруди продовжують створювати серйозні перешкоди при ліквідації аварій на водопроводах та теплотрасах

Протягом минулого року у місті демонтували майже 3,5 тис. малих архітектурних форм. Однак, за даними «Київводоканалу», їх кількість досі залишається критичною -  понад 1 тис. тимчасових споруд продовжують перешкоджати ліквідації аварійних ситуацій.

Зокрема, аналітичним відділом водоканалу було підготовлено список аварій на водопровідних мережах за 2012 рік, ліквідація яких була найбільш ускладнена через незаконне розміщення тимчасових споруд.

Наприклад, усунення пошкодження на водоводі діаметром 300 мм по вулиці  Бальзака, яке сталося у жовтні минулого року, довелось відкласти на цілу добу через необхідність демонтажу дев’яти кіосків, а безпосередньо ліквідація аварії  тривала ще добу та дев’ять годин.

В зв’язку з такою ситуацією представники «Київводоканалу» намагаються застосовувати засоби впливу в межах компетенції та проводити роботи з порушниками охоронних зон водопровідних та каналізаційних труб.

Зокрема продовжують надаватись приписи на знесення незаконних об’єктів. Крім того, в листопаді минулого року за ініціативи Київської міської державної адміністрації було створено міський оперативний штаб з координації дій щодо демонтажу тимчасових споруд на території міста.

 
Коментарі (0)