Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» наполовину готовий до зими
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київводоканал» наполовину готовий до зими

У «Київводоканалі» готуються до зими. Наразі комунальники виконали половину від запланованих робіт з перевірки об’єктів компанії.

Наразі у «Київводоканалі» триває підготовка об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років. Зокрема, працівники підприємства перевірили роботу більше половини пожежних гідрантів – 7 тис. 351 із загальної кількості 12 тис. 244 одиниць. Окрім того, комунальники протестували 36 артезіанських свердловин. Загалом, виконана робота становить понад 50% від запланованого. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

«Крім того, водоканальці підготували до роботи 261 із 470-ти транспортних засобів та механізмів. Також згідно з графіком здійснюється обстеження стану водопровідних та каналізаційних дюкерних переходів. Працівники підприємства відремонтували 87 водопровідних та 353 каналізаційні колодязі. При ліквідації аварійних ситуацій було здійснено заміну майже 6 кілометрів аварійних водопровідних та близько 1 км каналізаційних мереж», – відзвітували в компанії.
 
У «Київводоканалі» пояснили, що такі заходи забезпечать стабільну роботу підприємства, а також систем водопостачання та водовідведення в умовах сезонного зниження температури
 
Як раніше  повідомляла «Україна Комунальна», цього року мешканці столиці стали споживати менше води. У порівнянні з минулим, її використали на мільйони кубометрів менше. Загалом, за останні 10 років обсяг спожитої киянами води скоротився на 36%.
 
Коментарі (0)