Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» взявся за промивку мереж
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київводоканал» взявся за промивку мереж

Вночі «Київводоканал» розпочне профілактичну промивку мереж. У зв’язку з цим, мешканцям Солом’янського району не рекомендують вживати проточну воду без попереднього кип'ятиння.

У Солом’янському районі Києва проведуть профілактичну промивку мереж. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

«Згідно з графіком щорічних санітарно-технічних заходів на міських мережах холодного водопостачання 3-го вересня «Київводоканал» здійснить промивку резервуарів чистої води та водопровідних мереж, прилеглих до насосної водопровідної станції «Жовтнева» у Голосіївському районі», – йдеться у повідомленні.
 
У прес-службі компанії зазначити, що профілактичні роботи триватимуть орієнтовно з 24:00 3-го вересня до 2:00 4-го вересня. У зону промивки потраплять мережі по вул. Василя Липківського (Урицького) та просп. Повітрофлотський.
 
«Київводоканал» попереджає, що прочистка здійснюється вночі, щоб не створювати незручності мешканцям будинків. Впродовж цього часу компанія не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі без попереднього кип’ятіння. Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», побутовим споживачам Києва не планують вимикати світло. Графіки обмежень споживання електричної енергії поширювалися здебільшого на промпідприємства.
 
Коментарі (0)