Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняКиївводоканал змінив формат роботи Департаменту екологічного нагляду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал змінив формат роботи Департаменту екологічного нагляду

Департаментом екологічного нагляду Київводоканалу для надання якісних послуг споживачу та заощадження часу громадян скорочено перелік документів, що подаються для подовження терміну дії Умов на скид
Робота Департаменту екологічного нагляду має важливе значення для нормального функціонування системи каналізації міста та споруд очистки стічних вод, які є найбільшими та найголовнішими природоохоронними об’єктами міста. Саме від нормального функціювання цих систем залежить екологія природного середовища міста та прилеглих  районів, повідомляєє прес-служба Київводоканалу. 
 
Головний документ, яким керується ДЕН є  «Правила приймання стічних вод абонентів у систему каналізації м. Києва». За цими Правилами кожне підприємство міста повинно мати Паспорт водного господарства та отримувати кожного року Умови на скид.
 
За минулий 2017 рік абонентами Київводоканалу стало 984 абонента, з загальною кількістю майже  5,5 тис.; було оформлено 492 паспорти водного господарства та 2,5 тис. абонентів отримали Умови на скид.
 
Київводоканалом було викрито 1,6 тисяч порушників, відібрано 15,5 тисяч проб, обстежено 3,3 тисячі підприємств та укладено договорів за понаднормовий скид стічних вод на суму 16,6 млн. гривень.
 
Департаментом екологічного нагляду Київводоканалу для надання  якісних послуг споживачу та заощадження часу громадян скорочено перелік документів, що подаються для подовження терміну дії Умов на скид,  налагоджено електронне сповіщення про готовність до видачі Умов на скид, впроваджено відправлення рахунків за хімічний аналіз електронною поштою  та  створено Єдине вікно.
 
За бажанням абонента, прийом та видача Паспортів водного господарства, Умов на скид стічних вод у систему каналізації міста та документів бухгалтерського обліку, а також консультації стосовно скидання стічних вод в систему каналізації міста Києва  проводяться не лише на лівому, а й на правому березі міста Києва — в Центрі обслуговування споживачів №1 на вул. Лейпцігській, 1а.
 
Коментарі (0)