Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТранспортКМДА проводить тендер на закупівлю обладнання для введення електронного квитка
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА проводить тендер на закупівлю обладнання для введення електронного квитка

КМДА оголосить тендер на закупівлю обладнання для введення електронного квитка у Києві, повідомляє прес-служба Київради.
КМДА оголосить тендер на закупівлю обладнання для введення електронного квитка у Києві, повідомляє прес-служба Київради.
 
За даними Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, система єдиного електронного квитка розробляється на базі комунальних підприємств "Київський метрополітен" та "Київпастранс".
 
Вже цього тижня буде оголошено конкурс на закупівлю обладнання, яке потрібне для запровадження е-квитка в наземному пасажирському транспорті.
 
За словами директора Департаменту інформаційних технологій КМДА Юрія Назарова, електронний квиток в Києві вже є, але тільки у підземному транспорті.
 
Наступним кроком у КМДА планують купити валідатори та бортові комп’ютери для автобусів, тролейбусів та трамваїв "Київпастрансу". Потім – впровадити інформаційну систему електронного квитка.
 
"На другому етапі відбудеться модернізація технічної бази метрополітену та підключення вже до нової системи е-квитка", - каже Назаров.
 
За даними ЄБРР, у містах Західної Європи втрати при зборі виручки у міському транспорті становлять 2-3%, у Східній Європі — 2-7%. В українських містах маємо втрати у 25-40%. В першу чергу, це стається через використання паперових квитків, людський фактор та відсутність автоматичного обліку пільговиків.
 
Депутати вважають, що введення е-квитка допоможе боротись з корупцією у цій сфері.

У столиці відповідна система повноцінно запрацює з другого кварталу 2018 року. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
16 Липня 2017 p. 01:56
І усе це електронне обладнання буде куплене за кордоном за запозичені за тим же кордоном гроші , або отримане з-за кордону у кредит, або в обмін на сировину, бо в нас не спроможні його виготовити.
Коля Пухов
16 Липня 2017 p. 02:10
Країна, по великому рахунку, існує лише завдяки чотирьом джерелам "доходу": 1) вивезення за кордон сировини , у тому числі, вторинної; 2) ввезення імпортної готової продукції, у тому числі, напівфабрикатів; 3)постійні зовнішні запозичення;4) внутрішні узаконені шахраювання, у тому числі , постійне знецінення гривні.