Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМісце розташування «Київ-Сіті» визначатимуть іноземці
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Місце розташування «Київ-Сіті» визначатимуть іноземці

При розробці концепції нового ділового району у Києві буде протестовано попит компаній-орендарів перспективних офісних приміщень, а також враховані вимоги інвесторів, активних на ринку нерухомості

Комунальне підприємство «Київсистемоменеджмент» та компанія DTZ 27 квітня підписали угоду про проведення робіт з аналізу п’яти земельних ділянок для розробки детальної маркетингової і комерційної концепції багатофункціонального ділового комплексу «Київ-Сіті».

Про це повідомляє пресс-служба КМДА.

Передбачено, що при розробці концепції нового ділового району у Києві буде протестовано попит компаній-орендарів перспективних офісних приміщень, а також враховані вимоги інвесторів, активних на ринку нерухомості.

«Тобто рішення про те, яким саме буде новий діловий район, та де саме він буде побудований, ми прийматимемо лише після консультацій із представниками бізнесу», – сказав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Тамаш Полстер, старший директор DTZ, керівник напрямку консалтингу з питань девелопменту нерухомості в Континентальній Європі, на Близькому Сході та в Африці, зазначив, що компанія забезпечить розробку проекту, який створить нові стандарти якості для ведення бізнесу та проживання в Києві.

Угодою визначено, що компанія DTZ проведе аналіз найкращого та найбільш ефективного використання кожного з п’яти запропонованих міською адміністрацією майданчиків (ділянки в районі Дніпровської набережної (140 га), Осокорків-Північних (150 га), Одеської площі (240 га), Нижньої Телички (160 га), озера Вирлиця (100 га). На основі чітких критеріїв оцінки спеціалісти дадуть рекомендації щодо оптимальної структури та місця розташування майбутнього ділового району.

«Ми визначили, що метою ініціативи Стратегії є поліцентричний розвиток міста, а саме: створення кількох центрів міської активності – ділового, адміністративного, культурно-історичного та природно-рекреаційного, що дозволить зменшити навантаження на історичний центр та наблизити інфраструктуру та робочі місця до місць проживання киян. Ми розраховуємо, що новий район буде повністю інтегровано в урбаністичну структуру Києва», – додав Руслан Крамаренко.

Заплановано, що міжнародний діловий район «Київ-Сіті» стане найбільшим в країні міським багатофункціональним діловим районом з якісною офісною складовою, який у кінцевому рахунку займатиме площу понад 100 га. На території ділового району офісні площі будуть поєднані в єдину систему з готелями, конференц-залами, торгівельною та розважальною функціями, спортивними, медичними та освітніми установами, а також якісним житлом.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)