Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортРозбудова столичного метро потребує додаткових сил
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Розбудова столичного метро потребує додаткових сил

Для своєчасного введення в експлуатацію станції «Теремки» планується залучення до будівництва понад 35 субпідрядних спеціалізованих організацій.

Триває будівництво дільниці ІІ етапу Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від станції «Виставковий центр» до Одеської площі у Голосіївському районі м. Києва.

З початку року виконано значні обсяги робіт - завершено проходку обох перегінних тунелів від станції «Іподром» до станції «Теремки», вивільнені два тунелепрохідницькі комплекси, виконано спорудження основних конструкцій вестибюлю №1 станції, де розпочато архітектурно-оздоблювальні та спеціальні монтажні роботи. Також повністю змонтовані основні конструкції платформної дільниці станції, ведуться роботи по спорудженню тягової підстанції, вестибюлю №2, огороджуючих конструкцій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

ПАТ «Київметробуд», як генеральний підрядник, для своєчасного введення в експлуатацію станції «Теремки» планує залучити до участі у будівництві понад 35 субпідрядних спеціалізованих організацій.

Нагадаємо, на виконання доручення Прем’єр-міністра Миколи Азарова  щодо вжиття вичерпних заходів, спрямованих на дотримання належних темпів будівництва дільниці Київського метрополітену від станції «Виставковий центр» до Одеської площі, сталого його фінансування та введення в експлуатацію станцій «Іподром» та «Теремки», генеральний підрядником ПАТ «Київметробуд» було розпочато будівництво дільниці в січні 2012 року та організовано роботу по всій дільниці в цілодобовому режимі без вихідних днів.

І етап будівництва дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від станції «Виставковий центр» до Одеської площі в Голосіївському районі, а саме від станції «Виставковий центр» до станції «Іподром» введено в експлуатацію 24 жовтня 2012 року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Голова КМДА проінспектував хід будівництва станції метро «Теремки» і переконаний, що ніщо не стане на заваді її відкриття до Дня Незалежності, 24 серпня.

 
Коментарі (0)