Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтанція метро «Теремки» відкриється за планом
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Станція метро «Теремки» відкриється за планом

Голова КМДА проінспектував хід будівництва станції метро «Теремки» і переконаний, що ніщо не стане на заваді її відкриття до Дня Незалежності, 24 серпня.

Кінцева станція підземки на Теремках у Києві все ж запрацює до Дня Незалежності. У цьому голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов переконався сьогодні особисто – він проінспектував хід будівництва станції та поспілкувався зі співробітниками Київметробуду, які задіяні на її зведенні, - інформує прес-служба КМДА.

«Ми намагатимемося відкрити нову станцію метрополітену Теремки до Дня Незалежності. Це не просто з різних причин і, передусім, через перебої з фінансуванням. Але наразі термін введення станції в експлуатацію ми не переносимо. Є порозуміння з Урядом, на рівні Прем’єр-міністра розглядається питання щодо остаточного фінансування будівництва протягом найближчого часу. За таких умов ми встигнемо до запланованого терміну відкриття. У професійності метробудівців я не сумніваюсь. Те, що я побачив сьогодні – додає оптимізму, станція вже зараз практично готова», – розповів Олександр Попов.

Наразі на станції тривають оздоблювальні роботи: на стінах вкладають мозаїку, підлогу завершують встеляти мармуром. З підземки буде чотири виходи, тут також запроектовано ліфти та пандуси для людей з особливими потребами. Посередині платформи вже розпочали встановлювати освітлювальні та вказівні опори, тут також розташують кругові лавки та торшерні люстри.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, цьогоріч у Києві через відсутність фінансування будівництво метро на Троєщину не почнеться. Про це заявив заступник голови КМДА Михайло Кучук.

«Хочемо перейти на гілку метро на Троєщину і почати будівництво в Подільському районі... Однак, через відсутність фінансування якихось серйозних дій у цьому році не очікується», - зазначив Михайло Кучук.

 
Коментарі (0)