Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСтоличні будинки переведуть на регулятори тепла
Новини ЖКГ
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
14 Березня 2024 p.
13 Березня 2024 p.
12 Березня 2024 p.
08 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні будинки переведуть на регулятори тепла

У столиці невдовзі стартує встановлення лічильників та погодних регуляторів тепла на будинки. Місцева влада переконана, це зекономить не лише паливо, але й кошти киян.

У столиці вже за кілька днів приступлять до встановлення спеціального обладнання, яке регулюватиме надходження теплоносія в теплу погоду. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, - повідомляє прес-служба установи.

«Такі заходи дозволять оперативно реагувати на зміну температури та дотримуватися оптимальних показників. Погодне регулювання – це автоматичне обладнання, що дозволяє вже за наявності лічильника регулювати подачу теплоносія в будинок залежно від температури. Наприклад, останні кілька днів – достатньо тепло. У такому разі, щоб заощадити дефіцитну теплову енергію, автоматика реагує на температуру і обмежує потік теплоносія на будинок. А головне те, що мешканці в результаті також будуть менше сплачувати за опалення в квартирах», – підкреслив заступник голови КМДА.

За словами Петра Пантелеєва, міська адміністрація також планує забезпечити ефективний облік спожитого тепла, встановивши будинкові теплові лічильники на всі будинки.

«Як демонструє практика, фактичне споживання тепла, яке фіксується лічильником, значно менше за обсягом, ніж ті показники, за якими нараховує теплопостачальна організація. Прилади обліку встановлюватимуться як за рахунок бюджетних коштів, так і коштів теплопостачальних компаній. У Києві в житлових будинках необхідно встановити більше 6 тисяч лічильників», – заявив заступник голови КМДА.

Він також акцентував увагу на тому, що вже цього року міська влада розпочинає встановлювати теплові лічильники, які з 2007 року перебували на складах ПАТ «Київенерго» і які не буди встановлені з незрозумілих причин.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через аварії на тепломережах у Києві збільшилася кількість відключених від опалення чи гарячого водопостачання будинків. Сьогодні з холодними батареями у місті понад шість десятків споживачів та понад вісім - без гарячої води.

 
Коментарі (0)