Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСтоличний губернатор перевірив дамбу на міцність
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний губернатор перевірив дамбу на міцність

Постійно здійснюється моніторинг стану тиску льоду на дамбу і – можна стверджувати, що жодної загрози затоплення немає

Відповідними службами забезпечено належний стан гідроспоруд Київської ГЕС, здійснено укріплення дамби для попередження затоплення населених пунктів. Постійно здійснюється моніторинг стану тиску льоду на дамбу і – можна стверджувати, що жодної загрози затоплення немає.

Про це 7 березня повідомив генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота, доповідаючи Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку та голові Київської облдержадміністрації Анатолію Присяжнюку щодо стану підготовки ГЕС до весняного паводку, інформує прес-служба Київської  ОДА.

Особливу увагу приділено профілактичним заходам, які необхідно проводити у зимовий період, щодо попередження випадків задухи риби, та порядку відтворення водних біоресурсів. Віталій Захарченко доручив і надалі дбати про стан безпеки дамби та акваторії Київського моря.

Анатолій Присяжнюк акцентував на недопущенні погіршення екологічного стану водного середовища, проведенні комплексних заходів, спрямованих на збереження і поліпшення його стану, на необхідності негайно інформувати природоохоронні органи, ветеринарні, санітарно-епідеміологічні служби про погіршення стану водних ресурсів, виникнення загрози загибелі риби. Голова облдержадміністрації наголосив на необхідності здійснення рейдів для профілактики браконьєрського вилову риби.

«Річка Дніпро є не лише основною водною артерією держави, а й основним постачальником питної води для мешканців Київщини. Саме тому, установи та організації, які мають спеціалізовані лабораторії, повинні проводити систематично відбір води для здійснення контролю за гідрохімічними показниками води в рибогосподарських водних об'єктах та не допускати скидозабруднюючі речовин у водне середовище», - підкреслив він.

Нагадаємо, нещодавно на виконання доручення Президента України Віктора Януковича було створено Дніпровську екологічну прокуратуру для охорони навколишнього природного середовища в басейні річки Дніпро. Основним завданням цього органу є забезпечення комплексного нагляду за додержанням природоохоронного законодавства у басейні Дніпра.

Учасники робочої зустрічі оглянули машинне відділення Київської ГЕС та перевірили стан готовності гідроспоруд до весняного паводку.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)