Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві квартирні лічильники води повірятимуть до березня
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві квартирні лічильники води повірятимуть до березня

У столиці продовжили термін перевірки квартирних лічильників води. На думку міської влади це спонукає киян до економії та дозволить уникнути некоректних нарахувань оплати за водопостачання.

У Києві продовжать термін повірки квартирних лічильників води до 1 березня 2015 року. Про це домовились міська влада з «АК «Київводоканал» та ПАТ «Київенерго», сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомили «Україні Комунальній» у прес-службі відомства.

Зокрема, в разі не проведення перевірки квартирних обліків води, нарахування плати споживачам за послуги водопостачання буде здійснюватись за показаннями будинкових лічильників води.

«Враховуючи велику кількість споживачів, для яких з'явилася необхідність здійснити перевірку або встановлення нового приладу обліку, прийнято рішення перенести кінцевий термін з 1 січня на 1 березня 2015 року. Ми прагнемо уникнути будь-яких черг та незручностей, які виникають під час масових звернень до установи і організації, що займаються перевіркою», - повідомив заступник голови КМДА.

За словами чиновника, такі міри дозволить уникнути випадків некоректних нарахувань оплати за послуги водопостачання в майбутньому.

«Для квартирних засобів обліку води міжперевірочний інтервал складає 3 або 4 роки, залежно від типу лічильника. Але на практиці доведено, що вже після шести років експлуатації прилад обліку не проходить перевірку, що також необхідно враховувати мешканцям», - зазначив пан Паттелєєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві влада обіцяє до кінця року встановити близько 500 одиниць теплових лічильників у житлових будинках. Це допоможе жителям міста зекономити до 30% коштів за опалення.

 
Коментарі (0)