Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЗі столичних будинків зникла гаряча вода
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Зі столичних будинків зникла гаряча вода

Сотні столичних споживачів залишилися без гарячого водопостачання. Причини таких наслідків різні: пошкодження на тепломережах міста, гідравлічні випробування, планові ремонти теплових пунктів.

У Києві станом на ранок 20 травня без гарячого водопостачання перебуває 867 абонентів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби «Київенерго».

Зокрема, у результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 196 споживачів. Серед них 97 будинків у Голосіївському, 9 - у Печерському, 6 - у Подільському, 18 - у Святошинському, 59 - у Солом'янському, 7 - у Шевченківському районах.

Через проведення гідравлічних випробувань від ГВП відключено 22 споживача: 2 будинки в Оболонському, 18 - в Подільському, 2 - у Святошинському районах.

У зв'язку з плановими роботами, які компанія проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 649 споживачів. Серед них 62 будинки в Голосіївському, 62 - у Дарницькому, 66 - в Деснянському, 351 - у Дніпровському, 17 - в Оболонському, 3 - у Печерському, 58 - в Подільському, 9 - у Святошинському, 9 - у Солом'янському, 12 - у Шевченківському районах.

Окрім того, в повідомленні наголошується, що за минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 32 ушкоджень підключено 120 споживачів.

Нагадаємо, після Великодня столична теплоенергетики почали підготовку до опалювального сезону 2014-15 років, зокрема проводити гідравлічні випробування тепломереж, через що по черзі відключають гаряче водопостачання в різних районах містах.

 
Коментарі (0)