Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖЕКи скеровують киян до бомбосховищ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

ЖЕКи скеровують киян до бомбосховищ

На випадок небезпеки бомбосховища та столична підземка зможуть захистити усіх киян. Наразі ЖЕКи розповсюджують повідомлення містянам, де знаходиться найближче до їхніх будинків укриття.

На випадок небезпеки бомбосховища та підземний простір столичного метрополітену зможуть прихистити 100% киян. Про це заявив голова КМДА Володимир Бондаренко, - повідомляє «Укрінформ».

«Ми зможемо заховати 100% киян», - запевнив пан Бондаренко.

Він пояснив, що нині у Києві нараховується близько 500 бомбосховищ, які мають різний ступінь готовності. Частина з них знаходиться на підприємствах, вони мають усе необхідне для працюючої зміни своїх людей: питну воду, туалет та систему очистки повітря. Інші стандартні укриття знаходяться у зоні проживання людей.

«Таким чином це забезпечує трохи більше, ніж третину населення міста, а стовідсотково киян можна заховати у підземному просторі метрополітену, а також у паркінгах новобудов, які технічно забезпечують стійкість цього укриття, навіть при варіанті обрушення самого будинку», - наголосив Володимир Бондаренко.

Голова КМДА також поінформував, що адміністрація наразі поширює через ЖЕКи інформаційні повідомлення у кожен будинок міста, де зазначається найближче до нього бомбосховище.

«Повторне повідомлення кияни отримають також при рознесенні запрошень для голосування на виборах», - додав пан Бондаренко.

Він також повідомив, що КМДА розробляє регіональні точки подачі звукового сигналу для оповіщення жителів Києва на випадок небезпеки.

 
Коментарі (0)