Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖКГ Києва в очікуванні інвестицій
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

ЖКГ Києва в очікуванні інвестицій

Програма соціально-економічного розвитку Києва на 2013 рік передбачає виділення понад 100 млн грн на модернізацію інфраструктури ЖКГ столиці.

Загальний обсяг асигнувань із міського бюджету на об’єкти Програми складає 1,5 млрд грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

Зважаючи на значний ступінь зношеності комунальних інженерних мереж та високу аварійність окремих ділянок, у Програмі на 2013 рік передбачені асигнування з міського бюджету на ліквідацію наслідків 5 аварій на об’єктах каналізаційного господарства в обсязі 8,2 млн грн. та на завершення будівництва каналізаційних колекторів 10 млн грн. На ремонт та реконструкцію водопровідних мереж передбачено 6,4 млн грн.

«У сфері житлово-комунального господарства є декілька пріоритетів. По-перше, це Бортницька станція аерації. На її території реконструюється декілька об’єктів, на які виділено понад 19 мільйонів гривень. Одночасно ми будемо працювати над виділенням коштів з державного бюджету, адже реконструкція БСА важлива не тільки для Києва, а й для інших міст, що розташовані нижче за течією Дніпра», - зазначив пан Крамаренко.

Другим пріоритетним напрямком фінансування є енергозбереження. «Ми заклали кошти на оснащення житлових будинків теплолічильниками, реконструкцію котелень, на продовження програми термосанації будівель бюджетної сфери. Загалом ця сума складає більше 28,5 мільйонів гривень. Крім того 8 мільйонів гривень передбачено на ремонт ліфтів», – зазначив посадовець.

Раніше «Україна Комунальна» повідомляла, що в цілому на галузь ЖКГ столиці виділять 875,9 млн грн, на транспорт та дорожнє господарство744 млн грн. Кошти у сумі 236 млн грн спрямують на покриття різниці в нарахуваннях на теплову енергію для населення. На оплату електроенергії КП «Київміськсвітло» передбачено 14 млн грн, на покриття різниці в тарифах КП «Київкомунсервіс»3,4 млн грн.

 
Коментарі (0)