Рус Укр
ГоловнаГоловнеПолітикаПосадовці позбулися посад через неприбраний сніг
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Посадовці позбулися посад через неприбраний сніг

У КМДА привели в дію свої попередження про звільнення кількох столичних посадовців, які не впоралися з поставленими завданнями, щодо подолання наслідків негоди

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов передав до Кабінету Міністрів подання на звільнення із займаних посад голів Голосіївської, Святошинської та Подільської районних державних адміністрацій у місті Києві.

Дані чиновники не впоралися із завданням, яке перед ними поставило місто, і не провели належної роботи щодо подолання наслідків негоди у період з 21 по 22 січня.

«Проаналізувавши інформацію, що надійшла від інспекторів, від Call-центру, з травмпунктів, ми зробили висновки про те, що найгірша ситуація з реагуванням на погодні умови в місті була і залишається в Голосіївському, Святошинському і Подільському районах. Тому я сьогодні підписав подання на звільнення з посад керівників цих районних державних адміністрацій», – наголосив Олександр Попов.

Голова КМДА також висловив впевненість,що найближчим часом Президент Віктор Янукович підпише відповідний указ, який юридично закріпить таке рішення.

Очільник КМДА також повідомив, що функції голів цих районних адміністрацій будуть тимчасово виконувати їхні перші заступники, як це передбачено законом.

Як повідомляла «Україна Комунальна», роботу трьох голів столичних райдержадміністрацій було визнано незадовільною в частині прибирання територій від снігу та накрижень. Протягом дня КМДА розглядала питання щодо їх звільнення.

Окрім голів райдерадміністрацій, з тих самих причин позбулися своїх посад четверо директорів житлових організацій міста. 

 
Коментарі (0)